Потребителска кошница продукти 0
Марки

Поръчайте гуми за всички видове превозни средства на Gumi7.com!

Спрете да търсите гуми за атв или гуми за джип безрезултатно, както и да губите време да сравнявате цени и характеристики.

Открийте най-добрите марки гуми за джип и гуми за атв в каталога на Gumi7.com. Немска гаранция за качество, улеснено търсене по характеристики и размери на всички видове гуми: автомобилни, за мотор, за тежкотоварни автомобили, за по-специфични модели превозни средства.

За вашата максимална сигурност на пътя, както и за безопасността на останалите участници в пътното движение, ви препоръчваме да не експериментирате, като използвате неподходящи за сезона или за вашето превозно средство гуми.

Gumi7.com има секция „Полезно", специализирани търсачки за видове гуми на различни превозни средства, както и екип, който винаги ще се отзове за консултация по темата.

Когато търсите гуми за атв или гуми за джип, вземете предвид техните характеристики, както и допълнителното обслужване, което предлага вашият доставчик - сервиз, гаранционни условия, условия на доставка.

Намерете гуми според типа, марката на вашето превозно средство, сравнете цени и характеристики и изберете най-подходящите за вашия автомобил, мотор, джип.

Gumi7.com - гуми за всички видове превозни средства, директно от Германия. Направете най-добрия избор за вашия автомобил, мотор, камион, атв или джип.

Калкулатор
Стар размер:
 /   R 
Нов размер:
 /   R 

Стар диаметър: 660 mm
Нов диаметър: 660 mm

Разлика в диаметрите:
0 mm   (в допустимите граници)

Показание на скоростомера
при скорост 100 km/h: 100 km/h
Уеб сайт от Уеб Системи © 2018 М-Тайърс2006 ЕООД